Manuálterápia

Medical flossing

A flossing technika, egy speciálisan erre kifejlesztett gumiszalaggal történő kezelést jelent. A kezelést alkalmazhatjuk izom és ízületi panaszok esetén a szöveti regeneráció segítésére.

A flossing kezelés során a szalagot mint egy „fáslit” az adott testrészre tekerjük. A szalag felhelyezése meghatározott -erővel, irányban, -fedésben történik. A felhelyezés technikája miatt, a szalag alatt elhelyezkedő szöveteket egy kompressziós „leszorításnak” tesszük ki. Ebben a „kompresszióban”, meghatározott irányokban átmozgatjuk az adott területet, majd a szalag nélkül is elvégezzük ugyanazokat a mozdulatokat. A flossing technika hatására javul a kezelt terület vér- és nyirokkeringése, a szövetekben kialakult, mozgást akadályozó szöveti összetapadások oldódnak, és csökken a fájdalom is.

Az Egészségközpontról

Az I. kerület Budavár szívében a Kuny Domokos utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. Biodinamikus kezelő, masszázs) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2024 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva! Készítette artpixa

Keresés