Covid 19 betegbiztonsági protokoll

Covid 19 betegbiztonsági protokoll

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az aktuális rendelkezéseknek megfelelően kiemelt körültekintéssel biztosítjuk vendégeink egészségének megőrzését

Kérjük, hogy a rendelőben FFP2 maszkot viseljenek, belépéskor használják a rendelkezésükre bocsájtott kézfertőtlenítőt és a váróban elhelyezett érintésmentes csuklóhőmérőt.

Köszönjük!

 

Érkezés, maszkviselet

  • Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az egészségközpont  közösségi területein viseljenek maszkot. A terápiák/kezelések során szakembereink egyénileg, a terápiának/kezelésnek megfelelően egyeztetik Önnel a kezelés vagy konzultáció alatti maszkviselés szabályait.
  • Egészségközpontunkba való érkezés után kérjük használják a kikészített lábzsákokat, általunk folyamatosan fertőtlenített és az előtérben elhelyezett papucsokat, vagy saját papucsot.
  • A lábbeli cseréjeután kérjük használják a rendelkezésükre bocsájtott kézfertőtlenítőt.
  • Kérjük a kezelésre csak 18 év alatti páciensek, vagy mozgásukban korlátozott személyek érkezzenek kísérővel, egyéb esetben lehetőség szerint egyedül jöjjenek. 
  • A kezelések előtt és után lehetőség szerint rövid ideig tartózkodjanak a váróban.
  • A váróban kérjük a távolságtartás (1,5m) betartását.

Az Egészségközpontról

Az I. kerület Budavár szívében a Kuny Domokos utcában, igényesen felújított lakásban várjuk vendégeinket. Rendelőnkben elsősorban mozgásszervi panaszokkal várjuk pácienseinket, de egyéb szakmák képviselői (pl. Biodinamikus kezelő, masszázs) is segítik a hozzánk fordulók gyógyulását.

Rendelőnkben nyugalom, odafigyelés és kellemes légkör várja a hozzánk látogatókat.

Copyright © 2024 DinaMed - Egészségközpont. Minden jog fenntartva! Készítette artpixa

Keresés